mY sWeEt pRiNcEsS

Wednesday, 23 November 2011

Alya 1st Concert Day

huhuhu...tajuk mcm ye ye jer kan...bukan konsert apa pun...just persembahan akhir tahun budak comei nie sempena graduation day utk bebdk 6 taun. adalah dua kali dia buat persembahan. yang 1st nyanyi2 lagu kanak2 nie....mula2 xnak nyanyi...nangis2...plak...sedey2 plak....sbbnyer baru bangun tido...dah suh tido awai2 dah siang tu...tup2 lg 1/2 jam nak pegi dia g bantai tido plak...tu yang bad mood tu...sabo jer lah...setelah ayahanda dia pujuk...pastu ditambah pulak sogokan dari ibu...huhuhu...."nanti lps konsert kita g beli cd barbie yer"...terus2 jer nak nyanyi...cis..dan cis sungguh anak dara nie...taktik sungguh...muhauhauua...tiru sapalah agaknyer...huhhu...

Lps nanyi2 tukar baju plak...kena buat tarian wakka2  shakira tu...pergh...mmg terlompat2lah minah tu...tp menari xmengikut arahan...kengkawan dia menari punyerlah ikut rutin...dia plak sesuka ati dia jer...huhuhu...xpelah...janji dia konfiden atas pentas...

Jom layan gambo bebdk nie...

 nie gambo saat bersedih..

 ayah dah berjaya pujuk...huhuhu

 nyanyi jgn xnyanyi

 aksi slps 1st perfomance



nie plak posing sblm semasa n slps persembahan wakka2 dance...huhuhu










video









mcm tu ler muka anak2 aku bila dpt bergerak bebas...huhuhu..apa2 pun hepi sgt...wpun mende2 tu simple jer...tp xsangka dh besar rupanyer anak2 nie dah....love u so much my princess...soon u guys akan dpt adik lg tau.....moga ank2 ibu nie akan jd kakak2 yg bertanggungjawab dan penuh dgn kasih syg...jd cth yang baik2 utk adik2 tau...mmuuuuuaaahhhhh....

5 comments:

  1. akhir nye..agak2 ni post terakhir sblm banak ke..hehehe....gile seksi si alya yek...siap baju zebra lg...hahhaaha...
    uit bbdk tadika alya sume gumuk2 ek..sihat2..geram aku....awat alya tak camtuh hehhehe

    ReplyDelete
  2. huhuhu...rasa2nyer mcm tu ler...tp xtauler kalu sempat nk wat post baru...haah...debab2 sumer...sorg dua jer yg kurus...

    ReplyDelete
  3. a'ah la sihat2 je aku tengok kecuali Alya je slim..ni buat kat mana? macam kat hotel jeh..

    ReplyDelete
  4. huhuhu...nak buat camna...like mother like daughter...muahuahua...tp tu ada campur ngan bdk 5taun n 6 taun...haah...buat kat equatorial bangi...

    ReplyDelete
  5. wah happeningnya. kat hotel lak.waduh2 seksinya si alia nih.jgn gedik mcm ibunya udah ler. reject wat calon menantu kang. LOOMOT

    ReplyDelete