mY sWeEt pRiNcEsS

Thursday, 25 August 2011

bAbY iBu


semlm doc dari klinik annur yang aku mmg biasa pegi tu call...dia offer kat aku nak buat scan 4d ker tak? sbb dia ada buat demo utk scan 4d...nak test scan dia tu ler...so aku dgn senang ati nyer menerimalah offer dia tu...dah mmg lama aku duk carik tmpt nak scan 4d...tp kat sini susah...so pucuk dicita..ulam mendatang...mmg dah rezeki baby dapat free scan...so alhamdulillah ler sesgt...

scan 4d nie leh ler ngk muka dia dgn clear jugaklah...comei ler sesgt baby ibu nie...siap main2 mulut lg...to mmg aktif sungguh kat dlm pewot ibu nie...dah terlanjur scan tu...nak ler ngk gendernyer...so alhamdulillah kami akan dikurniakan sorang lg putri...huhuuh...mmg meriahlah umah ibu n ayah nnti nie...3 anak daralah katakan...insyaAllah nnti rajin tlg ibu n ayah kan....

so kat sini nak share ler video yang doc tu bg....comei cam ibu dia kan...


video



5 comments:

  1. a'ah tak de pun video..tak nampakla muka dia jun..bestnyaaaa dpt sorang lg anak dara..

    ReplyDelete
  2. uit...aku dh upload ler...aku bukak kat sini ok jer...ada jer...ce korang try guna broadband baru ok kot.....

    ReplyDelete
  3. wah...dah tgk..tapi masalah ni..mi dari aqeel iman dulu memang ada masalah nak tgk video 3d ni kalau takde doc..tak tau mana satu..hahhahaha....adakah mata ku ni kero??hahhahaha

    ReplyDelete
  4. akhir nye berjaya aku tgk video ni..kene dlon flash player upenye..hehehe...besh nye dpt tgk 4d..dpt tgk mata mulut sume...

    ReplyDelete